0 Ft

Vásárló belépés

Termékajánló

Partnereink

Termék részletekGamma Piú Plasma Bactericidal Hajszárítógép

Raktáron
 Gamma Piú Plasma Bactericidal Hajszárítógép
 • Gamma Piú Plasma Bactericidal Hajszárítógép
(59 000 Ft)
Készlet info:
Raktáron
Professzionális hajszárító. A világon az egyetlen hajszárító, amely rendelkezik az Active Oxygen aktivátorral: az exkluzív UV lámpa aktiválja a levegőt aktív oxigénné változtatva. A szárítási folyamat ezáltal szépíti és egészségesebbé varázsolja a hajat.

Az aktív oxigén kölcsönhatásba lép a haj színmolekuláival így, elősegítve a jobb stabilitást és a szín tartósságát. Megkönnyíti a kutikula bezáródását, ami simábbá és fényesebbé teszi a haj felszínét, és megvédi a haj belső szerkezetét az időjárás és a hő hatásaitól. Az aktív oxigén által kiváltott oxidatív folyamat elpusztítja a baktériumokat és javítja a fejbőr anyagcseréjét, elősegítve annak természetes felépülését.

Az Ion generátor ki-be kapcsolható, amely szabályozza a negatív ionok kibocsátását attól függően, hogy milyen eredményt szeretne elérni a hajon. Kapcsolja be az ION-t: hidratált, sima haj eléréséhez és antisztatikus végeredményhez . Kapcsolja ki, a volumen és hajsűrűség elérése érdekében.Tudományosan tesztelt előnyök.

1700-2000W 220-240V 50/60Hz Vezeték hossza: 3m

NAGYON FONTOS!

A GARANCIA ÉRVÉNYESSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN:

Legalább hetente egyszer végezze el a készülék általános tisztítását, illetve szűrőtisztítását! (garancia leírásban 73. oldal).

A készülékre a gyártó a vásárlás napjától számított egy évig jótállást vállal.

 • EAN
  8021660017797
  Cikkszám
  8021660017797
  Státusz
  Raktáron    
Webáruház készítés