0 Ft

Vásárló belépés

Termékajánló

Termék részletekGamma Piú XCELL Hajszárító bordó

Raktáron
Gamma Piú XCELL Hajszárító bordó
 • Gamma Piú XCELL Hajszárító bordó
 • Gamma Piú XCELL Hajszárító bordó
 • Gamma Piú XCELL Hajszárító bordó
 • Gamma Piú XCELL Hajszárító bordó
 • Gamma Piú XCELL Hajszárító bordó
(151 200 Ft)
Készlet info:
Raktáron
 • - Hosszú élettartamú 110 000 fordulat / perc digitális motor.

  - LED vezérlőpanel, 12 féle testreszabható beállítással.

  - 360°-os 3D szívás, amely kiváló légáramlást és jobb légszűrést garantál.

  - Rendkívül könnyű, kiegyensúlyozott és kompakt: mindössze 290 gramm, és fele akkora, mint egy klasszikus hajszárító.

  - Ergonomikus és futurisztikus kialakítás.

  - Csökkentett zaj optimalizált hangfrekvenciával.

  - Energiatakarékosság: Az Xcell tiszteletben tartja a környezetet. Csökkentett energiafogyasztása és csak 1400-1600 W-os teljesítménye mellett garantálja a kiváló stylingot.

  - Fejlett iontechnológia: csökkenti a haj szöszösödését és fényt kölcsönöz számára.

  - Beépített tisztító rendszer. (Auto reverse) Manuálisan kell végrehajtani. A használati utasításban találja a pontos menetét.

  - Gombzár és süllyesztett hideglevegő fújó gomb a nem kívánt változások elkerülése érdekében.

  - Hosszúkás kábelvédő, amely garantálja a kábel rugalmasságát és hosszabb élettartamát.

  - 4 szűkítő minden típusú hajhoz / szakállhoz és 1 speciális diffúzor.

  - Olaszországban tervezték, állították össze és tesztelték.

  1400-1600W 220-240V 50/60Hz Termék súlya: 290g Vezeték hossza: 3m

  KARBANTARTÁS: A balesetek megelőzése érdekében nem megfelelő működés, illetve a készülék vagy valamely alkatrészének meghibásodása esetén a készüléket meg kell vizsgáltatni a gyártóval, valamely hivatalos szakszervizzel, vagy egy hasonlóan szakképzett személlyel. A felhasználó sose szerelje szét önállóan a készüléket! A készülék tisztításának megkezdése előtt húzza ki a csatlakozót a konnektorból. ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS: Legalább hetente egyszer végezze el a készülék általános tisztítását. Az esetleges áramütés megelőzése érdekében ne tisztítsa a készüléket vízzel, és sose merítse a készüléket vízbe. A készüléket csak egy, szükség esetén enyhén benedvesített, puha ruhával tisztítsa. Ne használjon oldószert vagy dörzshatású tisztítószert! SZŰRŐTISZTÍTÁS A GARANCIA ÉRVÉNYESSÉGÉNEK MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN AZ XCELL MIKROSZŰRŐJÉT MINDIG TISZTÁN KELL TARTANI. Ehhez elég csupán néhány egyszerű utasítást követni:

  1. Távolítsa el a szennyeződéseket a rögzített 360o -os mikroszűrőről [E]. Ehhez használjon egy puha sörtéjű kefét.

  2. Az 1. pontban ismertetett műveletek elvégzése mellett rendszeresen (kb. minden 100. használat után) meg kell tisztítani az Xcell hajszárítót a levegő áramlási irányának megfordításával: az így belülről kifelé áramló levegő kitisztítja a készülék belsejét. A beépített tisztító rendszer (auto reverse) bekapcsolásának menete: 1. Kapcsolja be az Xcell hajszárítót a maximális hőmérsékleten/teljesítményen, és hagyja 60 másodpercig működni.

  2. Kapcsolja ki a készüléket 3. Nyomja meg, és tartsa lenyomva a hideg levegő gombot [D] 5 másodpercig, hogy a beépített tisztító rendszer bekapcsoljon. A rendszer néhány másodpercnyi működést követően magától kikapcsol. FIGYELEM! A BEÉPÍTETT TISZTÍTÓRENDSZER HASZNÁLATA KÖZBEN TARTSA A KÉSZÜLÉKET HAJTÓL, LERAKÓDOTT PORTÓL VAGY MÁS SZENNYEZŐDÉSEKTŐL TÁVOL. AZ ESETLEGES SZENNYEZŐDÉSEKET A KÉSZÜLÉK BESZÍVHATJA, KÁROSÍTVA EZZEL A BELSŐ ALKATRÉSZEKET. Az Xcell 360°-os szűrője NEM levehető. A készülék szűrőjének karbantartása és tisztítása csak a fentiekben ismertetett 2 módon lehetséges. Ne próbálja meg leszerelni a fém szűrőt. Szennyeződések kerülhetnek a készülékbe, amelyek károsíthatják azt.

  A készülékre a gyártó a vásárlás napjától számított két évig jótállást vállal. • EAN
  8021660018138
  Cikkszám
  8021660018138
  Státusz
  Raktáron    
Webáruház készítés